Tapetointi ja maalaus

Tapetointi- ja maalaustyöt Varsinais-Suomen alueella | Turku, Raisio, Kaarina

HANNELEN Rakennus ja Remontti toteuttaa tapetointi- ja maalaustyöt laadukkaasti asiakkaan toiveen mukaan. Palvelen Varsinais-Suomen alueella, Turussa, Raisiossa ja Kaarinassa sekä niiden lähikunnissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tapetointi- tai maalaustöistä!

Laita ammattinainen tapetoimaan!

Osaavan tapetoijan käsissä työ etenee sujuvasti ja työnjälki on huomaamatonta. Tapetointi on nopea ja edullinen tapa muuttaa tilan ilmettä. Viimeistelen tapettityöt listoituksia myöten valmiiksi. Tapetoinnin kustannuksia nostaa usein valittu kuosi – kauttani saat tarvittaessa halutunlaisen tapettimateriaalin, jolloin kustannukset saattavat tulla hieman pienemmiksi. Nykyään markkinoilla on valittavana erilaisia tapettimateriaaleja, kuten paperi-, paperivinyyli-, vinyyli-, lasikuitu-, PVC- ja kangastapetteja. Tapetin käyttömahdollisuudet ovat laajenneet tilaan kuin tilaan.

Sisämaalausta lattiasta kattoon

Maalaan tarvittavat pinnat toiveiden mukaisesti. Uutta ilmettä ja toimivia ratkaisuja saadaan myös paneloinnilla tai väliseinien purkamisella. Tuo ideasi minulle ja toteutetaan se!

Ota yhteyttä »